felsoiv
Hungarian (formal)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - Italy

Programajánlatunk

 

1.) Ismerje meg a Hortobágy Ökorégió gazdaságait!

Kíváncsi mitől bio a bio? Megismertetné gyermekeivel a termelőgazdaságok működését? Érdeklődik az ökogazdálkodás iránt? Tartson velünk, és minden kérdésére választ találhat!

2.) Kolbász, hurka, disznótor!

Vegyen részt barátaival egy hamisítatlan disznótoron! Legyen részese a feldolgozásnak és fogyassza elégedetten a megérdemelt disznótoros vacsorát!

3.) „Nádas berek és erdős rengeteg / Sok vadja várja jöttömet”

Ismerje meg az Alföld valódi izgalmát! Vadásszon Ön is barátaival a Karcagi Nagykun Vadásztársaság 26.000 hektáros apró-és vizivadas vadászterületein!

4.) Kapás van!!

A horgászat szerelmeseinek ajánljuk szolgáltatásaink között Karcag, Berekfürdő és a Tisza-tó „kiapadhatatlan” halforrásait.

5.) Nimród**** Bioszálloda, ahol az üzlet is örömteli

Körültekintő szervezéssel és lebonyolítással vállaljuk vállalati konferenciák, tréningek, üzleti megbeszélések és állófogadások megrendezését.

6.) A család az igazi érték

Elsődlegesnek érezzük a család szerepének hangsúlyozását, ezért kiemelt figyelmet fordítunk minden családi rendezvény tökéletes szervezésére és lebonyolítására. Ünnepeljen nálunk, legyen szó eljegyzésről, esküvőről, évfordulóról, születésnapról vagy névnapról!

7.) Aktívan az egészségért

Fedezze fel a végtelen Pusztát! Kalandozásaihoz kerékpárbérlési lehetőséget, kerékpáros, gyalogos és lovas túrák szervezését vállaljuk.

8.) Lovak szerelmeseinek

Méntelep látogatás, lovas programok szervezése, lovagoltatás, íjászat – töltse nyeregben a szabadidejét!

9.) Irány a Tisza-tó!

Válogasson érdeklődésének megfelelően a Tisza-tó nyújtotta kimeríthetetlen lehetőségek közül: ismerkedjen meg a Tisza-tavi régió településeivel, fürdőzzön a tó hűs vízében, horgásszon, vegyen részt Tisza-tavi túrán, sétáljon végig a vízi sétányon! Garantáljuk, hogy a felejthetetlen élmény nem marad el!

10.) „Őseink nyomában”

Isten hozta Karcagon a „Nagykunság fővárosában”!
Ismerkedjen meg Karcag mai őseinek kultúrájával, tekintsen bele az egykori tanyasi, majd mezővárosi élet mindennapjaiba, tegyen velünk egy sétát a városban!

A program részei: A Köves Daráló a mezőgazdaságból, állattartásból élő nagykunság életformájába nyújt bepillantást: itt őrölték őseink állataiknak a terményeket.

A közelmúltban a Köves Daráló malomtörténeti kiállítással bővült. A Nagykunsági Tájház a XIX-XX. századi kisvárosi gazdaházat és a parasztgazdaság eszközeit mutatja be.

Györffy István Nagykun Múzeumban állandó kiállítás a nagykunság történetét és néprajzát bemutató Nagykunsági Krónika. 1996-ban nyílt a Kunok évszázada kiállítás.

A névadó Györffy István életútját önálló tárlat mutatja be.Séta a városközponti parkon át a szállodához, érintve a Református templomot (a Kossuth tér legnagyobb és legrégibb épülete, mely 1793-1797 között épült klasszicista stílusban) és a városközponti szobrokat (Kun-piéta, I. világháborús emlékmű, Viktória-kút)

11.) „Gondtalan felüdülés”

Pihenést, kikapcsolódást, energetizálódást ígérnek a régió híres gyógyfürdői, strandjai.